Tassen in alle soorten en maten

 

Ambachtelijk en bijzonder

Alle tassen bij HonderdprocentHeerlen worden helemaal met de hand gemaakt. Elk materiaal dat onder de industriele machines kan worden verwerkt komt voorbij. Zo maken we tassen met vrachtwagenzeil, vliegtuigbanden, leer, fietsbanden, oude postzakken, grafitti afdrukken en ga maar door. Je mag ook zelf je materiaal aanleveren zoals bij Pinkpop de oude festivalbanners of zeil met je eigen opdruk of speciale foto.

Niets is ons te gek

De organisatie van Boks benaderde ons met de vraag of we voor hun eerste platenbeurs event iets leuks konden verzinnen met oude LP’s en singeltjes. Er kwam een doos met vinyl en we gingen aan de slag. Zo is deze tas ontstaan. Je favoriete elpeehoes verpakt in een tas. Ben je fan van een bepaalde band of is het juist de titel op de hoes die je aanspreekt? Klanten weten inmiddels wat mogelijk is komen langs met hun lievelings LP waar ze een tas van willen hebben.

Een bijzondere ontmoeting

Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is, hebt ik in het verleden een tas gemaakt met daarin een t-shirt van de “vreemdeling”, een tekening van Os Gemeos gemaakt tijdens Culture Nova. Os Gemeos werkte dat jaar samen met de franse groep Plasticien Volants. Afgelopen jaar stond de tas in de speciale Cultara Nova etalage maar was niet te koop. Op een gegeven moment bezocht de artistiek leider van Plasticien Volants de winkel en hij was helemaal verrukt van deze bijzondere tas. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om de tas niet aan hem te verkopen. Zo zie je maar weer, soms komen producten bij hun rechtmatige eigenaar terecht.

image desc
image desc
image desc
image desc
image desc
image desc
productoverzicht