Kleding die je nergens anders vindt

 

Hoe leuk is dat

Een gemiddeld traject bij HonderdprocentHeerlen duurt 6 maanden en in die tijd kun je heel veel leren. Als je eenmaal door hebt hoe de naaimachine werkt en je al heel veel vlaggenslingers, stazakken en knuffels hebt gemaakt dan komt het moment dat je ook kleding gaat maken. Hier is Tina bezig met het uitwerken van een patroon. Alle kledingstukken bij HonderdprocentHeerlen worden maar 1 keer gemaakt in een bepaalde uitvoering. Wanneer een jurk of rok voor de 2e keer gemaakt wordt dan gebeurd dat altijd met een andere stof of stofcombinatie. Je zult dus nooit twee keer dezelfde uitvoering tegenkomen, hoe leuk is dat!

Speciale collectie fashionevent

Deze rock en roll jurk komt uit de collectie jurken die we gemaakt hebben voor een fashionshow. Alle jurken uit de collectie hebben dezelfde basis. In de uitvoering is elke jurk echter anders waardoor er een unieke collectie is ontstaan. Chayenne laat hier zien hoe mooi de jurk haar staat.

Talentontwikkeling

En dan heb je er soms een talentje tussen zitten. Tina wilde erg graag een keer haar eigen kledinglijn ontwerpen. Zij volgt al een paar jaar de modevakopleiding in haar vrije tijd. Vorig jaar heeft ze haar diploma voor modinette behaald. Nadat ze een jaar stage gelopen had bij Ebby Port ging ze aan de slag met haar eigen collectie. Deze collectie is in de winkel bij HonderdprocentHeerlen verkrijgbaar, vraag er eens naar als je op bezoek komt.

image desc
image desc
image desc
image desc
image desc
image desc
image desc
productoverzicht